Klacht: Rechter schoen air lek binnen 3 weken

op 21 september 2017 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,
24 augustus j.l. heb ik een paar Nike’s aangeschaft. De eerste anderhalve week heb ik ze in de doos gehouden en sinds 3 weken draag ik ze zo nu en dan. Vandaag heb ik een kleine wandeling gemaakt en na 15 minuten begon de rechterkant vreemd te voelen. Nadat ik ze heb nagekeken kwam ik erachter dat de air kapot is rechts. Ik draag al meer dan 15 jaar Nike schoenen en dit is nooit eerder (in zo’n kort tijdbestek) voorgekomen.

Gewenste Oplossing:

Graag zou ik een nieuw paar willen ontvangen of mijn geld terug. Ik heb geen foto toegevoegd omdat je dat niet goed kunt zien. Indien nodig kan ik de schoenen in een filiaal laten zien.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door rcvdheide