Klacht: Reactie van de medewerker

op 11 maart 2020 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben vandaag in een Kruidvat in Deventer geweest (Andriessenplein 28) en ik heb iets gevraagd wat ik nodig had. De vrouw met een groene uniform zei ‘ik weet niet’ met een heel vervelende gezichtsuitdrukking en verder niks vertelde en bleef werken met een andere collega. Ik vroeg ‘Weet u waar ik het zou kunnen vinden? Bij voorbeeld in een supermarkt?’, zei zei ‘Ik weet niet!’ sterker. Ik voelde helemaal niet welkom. Het was heel erg irritante ervaring in de winkel.
Als een medewerker bij Kruidvat die in een medische vakgebied werkt, ik vind de reactie heel erg jammer. Helemaal niet nuttig.

Gewenste Oplossing:

Ik wil niks. Ik wil gewoon een netjes en beleefd reactie van medewerkers.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sara0000