Klacht: Quizplayer, 24 Mobee, Mobeetech……?????

op 17 januari 2014 over Targetmedia in de categorie SMS Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hoe kan een bedrijf zo eenvoudig wekelijks een bedrag in rekening brengen (en automatisch afschrijven) voor iets waarvan ik niet weet dat ik het aangeschaft heb, waarvan ik geen enkele bevestiging via mail of sms heb ontvangen en waarvan ik niets kan terugvinden op mijn mobiele telefoon. Het gaat volgens mij over Quizplayer (onduidelijk met al die verschillende bedrijfsnamen), ook zo gek want ik speel nooit spelletjes op de mobiel, laptop of tablet.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer mij duidelijk gemaakt wordt wat voor product dit is, op welke wijze ik hier op geabonneerd geraakt ben en de garantie dat het op deze eenvoudige wijze afhandig maken van geld onmogelijk gemaakt wordt. En natuurlijk wil 13x 5 euro terug!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Targetmedia

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Targetmedia over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Targetmedia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Teestee