Klacht: pushknop afvalbak kapot

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

We hebben een 10:40l plas (deco bin rect 10l+18l) gekocht.
het plastic “plankje” wat de deksel omhoog duwt is kapot, dus de pushknop werkt niet meer. Overigens zie ik niet goed hoe ik dit moet demonteren. Volgens mij zou dat planke eigenlijk van steviger materiaal moeten zijn. We gebruiken helemaal niet veel maar het was al heel snel kapot. Zie foto’s

Gewenste Oplossing:

Een nieuw duwplankje, liefst van steviger materiaal. Hopelijk met aanwijzigingen van hoe te vervangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Curver plastics over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Curver plastics in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door btwilschut