Klacht: Promo’s die niet bestaan

op 15 juni 2021 over Uber in de categorie Taxibedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik krijg regelmatig promo’s van Uber aangeboden via hun app waarbij ze me 10 ritten met korting beloven. Zeker nu in Arnhem omdat ze daar onlangs van start zijn gegaan. In de meldingen wordt aangegeven dat je je app moet openen om gebruik te kunnen maken van de aanbieding. Echter als je de app opent is dezelfde aanbieding nergens te vinden. Ook als je op de “promo” button drukt dan betaal je het volledige tarief in plaats van de korting.

Gewenste Oplossing:

Als ze hun aanbiedingen nakomen;)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Uber

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Uber nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Arold2