Klacht: proefabonnement gaat over in 2 jarig abonnement

op 13 februari 2016 over Brabants dagblad in de categorie Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben in november 2015 telefonisch benaderd voor een proefabonnement, daarvoor heb ik een klein bedrag betaald. het proefabonnementen zou automatisch aflopen na een maand. Nu blijkt dat ik een twee jaarlijks abonnement heb, waarvoor maandelijkse termijnen van mijn bankrekening worden afgeschreven, terwijl ik daar niet om gevraagd heb. Ik heb al diverse malen via de lezersservice gevraagd om het abonnement te stoppen. En ik wil een klacht indienen over de nogal agressieve manier van klantenwerving. Tot nu toe zonder resultaat.

Gewenste Oplossing:

als het abonnement is stop gezet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Brabants dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Brabants dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gert Gering