Klacht: Product retour gestuurd geen geld of reactie ontvangen

op 22 mei 2020 over Ray-Ban in de categorie Opticïens en brillen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een maand geleden mijn order retour gestuurd. Nog geen bevestiging ontvangen dat het überhaupt is ontvangen terwijl het al 4 weken geleden is ontvangen (tracktrace), en dus ook nog steeds geen geld terug. Daarnaast zijn ze niet bereikbaar (3x 30 min. in wacht gehangen) per mail ook niet bereikbaar.

Gewenste Oplossing:

Geld retour

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ray-Ban

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ray-Ban nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jasperdoetinchem