Klacht: Product niet meer 5 minuten voor sluiting

op 01 augustus 2017 over Delifrance in de categorie Horeca

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben 17:55 bij delifrance maastricht grote straat om een broodje verse zalm te kopen, vrouw ziet mij staan, maar ipv mij te helpen is ze alles al aan het opruimen. Vervolgens komt ze mij na 3 minuten helpen en zegt dat ze alleen maar producten verkoop die klaar liggen.

Gewenste Oplossing:

Service

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Delifrance

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Delifrance nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Pattricciaaa