Klacht: Prive Facebook account uitgeschakeld

op 16 februari 2018 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn Facebook account (dat ik al 10 jaar heb) is van de ene op de andere dag volledig in het niets opgelost. Als ik inlog staat er: uw account is uitgeschakeld. Heeft iemand hier ervaring mee, heeft iemand tips of kent iemand iemand die bij Facebook werkt? Alle hulp welkom. Dank.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik gewoon weer normaal kan inloggen en mijn pagina terg heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door FlorisWyers