Klacht: Vreemd behandeld

Daniel789 op 01 juli 2022 over Primera in de categorie Boekhandel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op donderdag 30 juni 2022 rond 14:00 uur kwam ik mijn pakketje ophalen bij Primera van de Zande in de gemeente Best. Het meisje achter de balie wat mijn pakketje ging zoeken, gaf aan mijn tas mooi te vinden. (Het is een dames tas, ook wel duidelijk zichtbaar, maar ik vind hem mooi) ik vond het leuk dat ze mij complimenteerde. Nadat ze het pakketje vond gaf ze me nogmaals een compliment, maar toen ik uiteindelijk wilde vertrekken (vlak na de complimenten) keken het meisje en een andere collega elkaar aan en begonnen te lachen (wat sterk leek op uitlachen). Ik probeerde nog oog contact te maken met de dames, omdat ik niet begreep wat er gebeurde, maar dit lukte niet en liep de winkel uit. Uiteindelijk heeft het me tot laat bezig gehouden. Ik voel me erg in de maling genomen. Eerder waren er ook momenten die niet zo heel tastbaar waren, het gebeurd allemaal onderhuids (er word niet letterlijk iets vernederend’s gezegd, maar de manier waarop ik geholpen word vind ik erg onplezierig) ik kan daarom ook lastig nog andere voorbeelden noemen. Het is zo erg dat ik altijd met wat angst deze Primera binnen wandel, maar na vandaag is dat wel verergerd. Ik weet niet wat er aan de hand is waarom ik deze “behandelingen” krijg, maar ik wil dat het stopt, want wil zonder angst naar een winkel kunnen gaan (doordat ik me heel erg onveilig voelde heb ik daarom in de winkel niets durven zeggen). Ik ben niet iemand die vaak en snel een klacht indient, maar het heeft me zo erg bezig gehouden vandaag dat ik mezelf in bescherming moet nemen door een klacht in te dienen.

Gewenste Oplossing:

Dat ik mij weer met een veilig en goed gevoel deze Primera binnen kan stappen. Als er iets is wat ze kwijt willen of iets wat ik doe wat ze vervelend vinden, dat ze dat gewoon tegen mij zeggen. We kunnen allemaal volwassen met elkaar omgaan. Voor zover ik weet ben ik altijd beleefd en ik zou ook graag op die manier geholpen willen worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Primera

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Primera nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Daniel789