Klacht: Rouwpost

Wilma v.d. Elst op 15 december 2021 over Primera in de categorie Boekhandel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op maandag 13 dec breng ik mijn rouwpost bij de primera. Netjes elastiekjes om de diverse postcodes. Ik vraag aan de toonbank kan ik dit hier afgeven, het is rouwpost (rouwpostzegels erop)en komt het dan morgen aan? Gooi maar in die oranje bak voor de toonbank, ik vraag komt het dan zeker morgen aan? Ja wordt straks opgehaald. Haal de elastiekjes er maar af.( dus alle postcodes door elkaar) Nu zijn we 2 dagen verder, niemand heeft nog een kaartje. Ik ben woest, meer dan dat! Ik heb 3x bevestiging gevraagd!! We hebben het over ROUWPOST!!! Wat een slechte zaak, geen woorden voor!

Gewenste Oplossing:

Een sorry heb ik niks aan, ze zijn nu te laat. Wij hadden het bij de drukker af mogen geven, maar was een dorp verder, dus kozen voor de primera. Als die niet de garantie kunnen geven dat het de volgende dag aankomt, meld dat dan aan je klant. Het is allemaal al zo verdrietig, dit kon ik er niet bij hebben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Primera

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Primera nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wilma v.d. Elst