Klachten over Postorder Groep Nederland

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Postorder Groep Nederland zijn gemeld. Lees meer >

0% van alle klachten opgelost. Nog 50 klachten nodig voor een plaats in de categorie Teleshopping

0%
0 klachten gemeld
0 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
0 klachten opgelost

Tijdslijn

Incasso

Klacht van Rocky01 op 15 juni 2017 over Postorder Groep Nederland in de categorie Teleshopping

op 15 juni 2017 heb ik een brief ontvangen van Bosveld Incasso. Dat ik een bedrag moet betalen aan stichting derdengelden Ultimoo te Woerden. Ik heb wel ooit iets bij hun besteld en omdat artikel na 3 weken niet geleverd was en... Lees meer

teruggestuurd

Klacht van hoekanhet op 25 april 2017 over Postorder Groep Nederland in de categorie Teleshopping

Voor mijn hoogbejaarde moeder had ik bij Compleet Comfort twee bh's besteld met voorsluiting. De pasvorm bleek niet goed te zijn en heb deze dan ook vrijwel meteen terug gestuurd.(Hier heb ik geen bewijsje van) Ik had gekozen voor betalen... Lees meer