Klacht: post niet bezorgd

op 24 oktober 2011 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb al meerdere malen post naar mijn broer in amsterdam (paulus van Hemertstraat31)postcode 1064 LM gestuurd maar is dat nooit aangekomen-bezorgd en heeft hij daar meer last van zo vertelde hij mij.Dit gaat wel heel vervelend worden als je weet dat er NIET bezorgd wordt. Ik heb verleden week dinsdag 18 okt.2011 een kaart gestuurd en is deze niet aangekomen oftewel niet bezorgd en is het nu een week later

Gewenste Oplossing:

Als de post gewoon normaal bezorgd wordt en dit alsnog tot een oplossing komt want waar zijn die kaarten gebleven?? Ik heb net ook al een mail gestuurd maar kan de web-side niet gevonden worden??

Alle klachten die gemeld zijn door veilig10