Klacht: Polo Stone Island

op 27 juni 2017 over Elkedagietsleuks.nl in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een aantal weken geleden een polo van Stone Island besteld bij de website: elkedagietsleuks.nl alleen ben ik er achter gekomen dat het hier gaat om een replica (een neppe versie dus) toen ik het product besteld heb heb ik nergens terug gevonden dat het hier om een replica ging. Hier ben ik zeker niet te tevreden over. Dit zal dus moeten worden opgelost

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn gehele aankoop bedrag teruggestort krijg inclusief verzendkosten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Elkedagietsleuks.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Elkedagietsleuks.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jer__oen