Klacht: Playstation network werkt weer niet

op 07 september 2016 over Sony in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds de playstation 4 uit is moet men betalen om online te kunnen gamen. Dit had geen probleem geweest, mits de online services goed zouden zijn. Echter zijn er vaker storingen dan ooit te voren. Nu hebben mijn vrienden en ik afgesproken fifa online te spelen en nu twee keer in twee weken moeten wij afhaken vanwege storing. Nu noemen zij het geen storing maar onderhoud, onaangekondigd blijkbaar. Ik adviseer iedereen om op de xbox over te stappen, als zij af en toe online willen spelen.

Gewenste Oplossing:

Als sony laat weten waarom het zo vaak mis gaat en hiervoor een oplossing bedenkt, ik ben al trouw aan de playstation sinds de playstation 1, het zou jammer zijn als ik toch, zoals zoveel anderen moet overstappen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sony

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sony nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cheneyb