Klacht: Plaatsen advertentie likt niet.

op 20 mei 2016 over Marktplaats in de categorie Websites - Advertenties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Altijd een tevreden gebruiker van marktplaats geweest tot ongeveer december 2015.
Sinds december 2015 is het voor mij niet meer mogelijk om advertenties te plaatsen op marktplaats. Via de browser of mobiele app niet mogelijk. Krijg de melding momenteel is het niet mogelijk om uw advertentie te plaatsen probeer het later nogmaals. Als ik inlog op een ander toestel krijg ik dezelfde melding.

Gewenste Oplossing:

Zodra het weer als voorheen werkt

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marktplaats

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marktplaats nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nabil12345