Klacht: philips anti lek beker

op 18 december 2017 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb aan anti lekbeker gekocht van philips de philips avent SCF751/07
tuitbeker 6 maanden helaas na paar keer gebruiken is die gister toen mijn dochter aan het drinken was gaan lekken ik heb de fles uit elkaar gehad alles weer netjes schoongemaakt en weer in elkaar gezet zoals in de beschrijving staat helaas is het probleem hier niet mee opgelost

Gewenste Oplossing:

ik zou tevreden zijn als jullie mij zouden sturen wat ik nog meer kan doen dat het lekken gaat stoppen want zo kan mijn dochter geen gebruik maken van jullie anti lek beker mocht het probleem nog niet zijn opgelost zou ik het fijn vinden als er een nieuwe word opgestuurd naar ons dat mijn dochter weer fijn kan drinken zonder dat ze helemaal nat word

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Philips nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door cindy kerkhoff