Klacht: PERSOONLIJKE GEGEVENS WIJZIGEN

op 03 juli 2017 over Iddink in de categorie Boeken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil de boeken voor mijn dochter bestellen, maar het wachtwoord klopt niet. Nu wordt er een link gestuurd om het ww te wijzigen, maar dit email adres klopt niet meer. Als ik het juiste email adres wil ingeven heb ik mijn ww nodig en zo blijf je in een kringetje rond gaan.

Gewenste Oplossing:

Als je lig je email adres kan wijzigen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Iddink

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Iddink nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Christa Corving