Klacht: Parodontax oude formule terug alstublieft

cynthiaslinger op 28 februari 2021 over Glaxo Smith Kline in de categorie Producten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Plm 35 jaar lang gebruik ik Parodontax met zeer grote tevredenheid. Plotseling is het product totaal veranderd en lijkt het geenszins meer op het vertrouwde middel. Ik stop met het gebruik want als tandpasta met dezelfde smaak als zo vele tandpasta’s voldoet het absoluut niet aan mijn wens. Juist de aparte zoute smaak waarmee het groot werd op de markt is weg.
Heel heel jammer.

Gewenste Oplossing:

Zodra de tandpasta weer hersteld is naar de oude samenstelling, dus met dezelfde zoute smaak.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Glaxo Smith Kline

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Glaxo Smith Kline nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door cynthiaslinger