Klachten over Glaxo Smith Kline

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Glaxo Smith Kline in de categorie Producten. Bovenaan deze pagina staat het aantal klachten... Lees meer >

Statistieken van Glaxo Smith Kline in de categorie Producten

0 klachten gemeld

Tijdslijn

geachte medewerker klacht.nl en lezers,Hieronder kunt u mijn schokkende verhaal lezen mbt mijn ervaringen met NICOTINELL TTS 21 mg; ik vraag mij af of het bij u bekend is dat er zulke bizarre en heftige bijwerkingen kunnen optreden?! Naar mijn inziens... Lees meer

Sensodyne Rapid Relief

Klacht van op 13 september 2018 over Glaxo Smith Kline in de categorie Producten

Ik heb 4 maanden lopen tobben met een zere mond. Blaren, dikke rode lippen, zere tong en smaakverlies. Kon bijna niet eten. Mijn tandarts en de kaakchirurg konden geen verklaring vinden obv x-foto’s. Diagnose was ; ws ‘ mondbranden ‘ En... Lees meer

Parodontax rood geeft vlekken op de badkamerwastafel en krijg deze er niet meer uit. Heb reeds twee maal gebeld en net te horen gekregen dat klacht bij de brandmanager ligt zonder aan te kunnen geven wanneer er een oplossing/reactive volgt Lees meer

van gratis advies naar een klacht.........

Klacht van op 29 november 2017 over Glaxo Smith Kline in de categorie Producten

Begin september 2017 kocht ik via Kruidvat een set GSK's Breathe Right, neusstrips om beter via de neus te kunnen ademen. Als kritische consument stuurde ik GSK twee aandachtspunten m.b.t. de verpakking en gebruiksaanwijzing. Sindsdien hyperventileer ik van de GSK klantenservice... Lees meer

Tandpasta smaakten ruikt vies

Klacht van op 28 oktober 2017 over Glaxo Smith Kline in de categorie Producten

Ik gebruik al jaren sensodyne op advies van tandarts, dit zonder problemen. Echter nu de "extra fresh" geprobeerd maar deze ruikt en smaakt naar levertraan of smeervet. Moeilijk precies te omschrijven maar ruikt en smaakt gewoon vies !!!Nr op tube: 7012CKWA. Exp.... Lees meer