Klachten over Glaxo Smith Kline

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Glaxo Smith Kline in de categorie Producten. Bovenaan deze pagina staat het aantal klachten... Lees meer >

Statistieken van Glaxo Smith Kline in de categorie Producten

6 klachten gemeld
1.7 /10
6 stemmen
6

Tijdslijn

Sensodyne Rapid Relief

Klacht van op 13 september 2018 over Glaxo Smith Kline in de categorie Producten

Ik heb 4 maanden lopen tobben met een zere mond. Blaren, dikke rode lippen, zere tong en smaakverlies. Kon bijna niet eten. Mijn tandarts en de kaakchirurg konden geen verklaring vinden obv x-foto’s. Diagnose was ; ws ‘ mondbranden ‘ En... Lees meer

Parodontax rood geeft vlekken op de badkamerwastafel en krijg deze er niet meer uit. Heb reeds twee maal gebeld en net te horen gekregen dat klacht bij de brandmanager ligt zonder aan te kunnen geven wanneer er een oplossing/reactive volgt Lees meer

Altijd met veel plezier sensodine Rapid gebruikt. Sinds dit is 'vernieuwd' heb ik wondjes in mijn mond en opgezet, gezwollen tandvlees. Het lijkt me sterk dat ik de enige ben. Ben nieuwsgierig naar het bestanddeel dat dit veroorzaakt. Lees meer

Ventolin 100 inhalator CFK vrij

Klacht van op 23 december 2017 over Glaxo Smith Kline in de categorie Producten

Ik heb problemen met jullie puffers ventolin 100 inhalator CFK vrij dat er veel te wij nog druk in zit en voeld dat er volop in zit ik krijg elke drie manden mij puffers maar ik jullie ventolin net... Lees meer

van gratis advies naar een klacht.........

Klacht van op 29 november 2017 over Glaxo Smith Kline in de categorie Producten

Begin september 2017 kocht ik via Kruidvat een set GSK's Breathe Right, neusstrips om beter via de neus te kunnen ademen. Als kritische consument stuurde ik GSK twee aandachtspunten m.b.t. de verpakking en gebruiksaanwijzing. Sindsdien hyperventileer ik van de GSK klantenservice... Lees meer

Tandpasta smaakten ruikt vies

Klacht van op 28 oktober 2017 over Glaxo Smith Kline in de categorie Producten

Ik gebruik al jaren sensodyne op advies van tandarts, dit zonder problemen. Echter nu de "extra fresh" geprobeerd maar deze ruikt en smaakt naar levertraan of smeervet. Moeilijk precies te omschrijven maar ruikt en smaakt gewoon vies !!! Nr op tube: 7012CKWA. Exp.... Lees meer

Nieuwe formule Sensodyne

Klacht van op 11 oktober 2017 over Glaxo Smith Kline in de categorie Producten

Ik gebruik al geruime tijd Sensodyne (Rapid), aangezien ik last had van gevoelige tanden. Ik was er altijd heel tevreden over, maar sinds de nieuwe formule is geïntroduceerd heb ik last van aften en blaren. Tevens heb ik een vreemd... Lees meer