Klachten over Glaxo Smith Kline

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Glaxo Smith Kline in de categorie Producten. Bovenaan deze pagina staat het aantal klachten... Lees meer >

Statistieken van Glaxo Smith Kline in de categorie Producten

5 klachten gemeld
1.0 /10
1 stemmen
1

Tijdslijn

Ik dacht daadwerkelijk de originele Parodontax tandpasta te kopen, aangezien er overduidelijk én hetzelfde als bij eerdere tubes op de verpakking en de tube zélf staat: 'parodontax ORIGINAL', met alleen de extra aanduiding 'vernieuwde smaak'. Maar ik heb een totaal ander... Lees meer

geachte medewerker klacht.nl en lezers,Hieronder kunt u mijn schokkende verhaal lezen mbt mijn ervaringen met NICOTINELL TTS 21 mg; ik vraag mij af of het bij u bekend is dat er zulke bizarre en heftige bijwerkingen kunnen optreden?! Naar mijn inziens... Lees meer

Sensodyne Rapid Relief

Klacht van op 13 september 2018 over Glaxo Smith Kline in de categorie Producten

Ik heb 4 maanden lopen tobben met een zere mond. Blaren, dikke rode lippen, zere tong en smaakverlies. Kon bijna niet eten. Mijn tandarts en de kaakchirurg konden geen verklaring vinden obv x-foto’s. Diagnose was ; ws ‘ mondbranden ‘ En... Lees meer

Parodontax rood geeft vlekken op de badkamerwastafel en krijg deze er niet meer uit. Heb reeds twee maal gebeld en net te horen gekregen dat klacht bij de brandmanager ligt zonder aan te kunnen geven wanneer er een oplossing/reactive volgt Lees meer