Klacht: pakketje zogenaamd bezorgd

op 29 mei 2020 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kreeg gister 28-5-2020 een bericht dat mijn pakketje was geleverd. Mijn pakketje is niet geleverd, niet in de brievenbus of aan de deur. Grootste pleuris bedrijf dat pakketjes steelt. En dan niet te spreken over het feit als je contact probeert op te nemen met die graf klantenservice die je gerust 1uur laten wachten. Grootste pleuris bedrijf is het.

Gewenste Oplossing:

Met helemaal niks

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DPD

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DPD nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door delgad