Klacht: Pakketje onvindbaar

Shiirleeey op 19 februari 2021 over Shein.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Pakketjes zijn onvindbaar, volgends de app em volgends DHL zijn ze geleverd maar niet bij mij en ook niet bij mijn buren, nu kan DHL geen onderzoek starten omdat Shein heeft aangegeven bij hun dat zelf te doen helaas vind ik geen enkele optie om contact te krijgen met een klantenservice van Shein.

Gewenste Oplossing:

Vind mijn pakketjes.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Shein.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Shein.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Shiirleeey