Klacht: Pakketje nooit ontvangen

op 31 mei 2021 over Shein.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

2 pakketjes besteld. Dhl bezorger stond aan de deur terwijl ik niet thuis was. Deze zijn dus naar een DHL parcel gesdtuurd. Daar trof ik maar 1 van de 2 pakketjes aan. Terwijl dhl wel bevestigd dat er 2 pakketjes waren. Dhl wil een onderzoek starten maar dit kan alleen in opdracht van shein.

Gewenste Oplossing:

Als ik dit verloren pakketje alsnog mag ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Shein.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Shein.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Karleenfransen