Klacht: Pakketje ligt al sinds 30 augustus bij douane

Mandy B. op 11 september 2021 over Douane in de categorie Overheid

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn pakket ligt al sinds 30 augustus bij de douane en de status blijft ongewijzigd. Ik heb mijn bestelling echt nodig voor 16 september en ik maak me zorgen dat er iets mis is waardoor hij bij de douane blijft liggen. Ik heb nooit zo lang moeten wachten op een pakket, hopelijk kan dit snel worden opgelost. Mijn code is: LF022448541FR

Gewenste Oplossing:

Pakket wordt overhandigd aan PostNL om te kunnen bezorgen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Douane over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Douane in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Mandy B.