Klacht: Pakket vermist

op 26 mei 2021 over Shein.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 30 april een bestelling geplaatst zou ik 12 mei binnen krijgen 15 mei had ik nog niks heb ik dhl de bezorger gebeld of ze wisten waar mijn pakket was die zeiden dat mijn pakket is vermist en shein contact moest opnemen na 2x mailen nog niks terug gehoord en nu 26 mei nogsteeds geen pakket en was toch wel een bestelling van 30 euro

Gewenste Oplossing:

Geld terug of shein contact opnemen met dhl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Shein.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Shein.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bobe2004