Klacht: Pakket vermeld als geleverd maar niet afgegeven

op 13 mei 2020 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Pakket niet afgeleverd door chauffeur,hij was woedend want iemand had in zijn auto gerommeld en kon mijn pakket niet vinden,hijwas in zijn auto aan het gooien met pakketen en is boos weggereden met als gevolg dat mijn pakket NIET geleverd is. Ik heb mijn leverancier gemaild die heeft kontakt met dpd gehad ,ze zeggen pakket ligt in eindhoven op westfields dus daarheen maar daar lag niks en ze konden het ook niet traceren zeggen ze hoe kom ik nu aan mijn zending waar wel voor betaald is. Of is het bij uw bedrijf zo dat een chauffeur naar eigen inzicht wat aan kan rommelen?
Pakketnummer is05118975263820 afzender technirub

Gewenste Oplossing:

Als dit pakket deze week nog geleverd word ,bestelling door u opnieuw kosteloos geleverd word delen en levering met spoed thuis geleverd
Anders gaat deze klacht verder!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DPD

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DPD nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bernard11