Klacht: pakket nooit binnengekregen

op 23 juni 2021 over Shein.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hi, ik had wat besteld bij shein en het zou binnen 11 en 13 juni geleverd worden. Helaas heb ik mijn pakketje nooit binnengekregen en staat er nu bij de status van mijn bestelling is opgehaald bij de parcelshop en klaar is voor retour. Alleen ik heb mijn pakket nooit binnengekregen of geretourt

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik of mijn pakketje toch nog binnenkrijg of mijn geld terugkrijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Shein.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Shein.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door pleunibuur