Klacht: pakket niet geleverd

bigben69 op 01 september 2021 over Greetz.nl in de categorie Internetshops - Wenskaarten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb wat besteld voor mijn zoons verjaardag en ze zouden het bezorgen op 31-08-2021 hebben ze niet gedaan en heb contact gehad en ze zouden het dan op 01-09-2021 bezorgen maar hebben ze weer niet gedaan en ze willen mijn geld niet terug geven maar ze willen een tegoed geven maar dat wil ik niet.

Gewenste Oplossing:

Mijn geld terug op mijn rekening.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Greetz.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Greetz.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door bigben69