Klacht: Pakket niet gecanceld

op 07 juni 2021 over Fruugo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een microfoon besteld bij het bedrijf en binnen 6 minuten zag ik dat ik deze niet het product was dat ik zocht. Het bedrijf meld mij dan 2 minuten later dat het pakketje al is verzonden en bij de leverancier ligt. En dat ik dan maar het pakketje bij aankomst terug dien te sturen als ik het niet meer wil hebben. Ik stuurde het verzoek tot annulering om 10:02 en om 10:08 kreeg ik dat bericht. Dit is toch van den zotte?

Gewenste Oplossing:

Ik wil het pakket niet en wil gewoon mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fruugo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fruugo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ace64