Klacht: Pakket niet bezorgd, staat wel als afgeleverd geregistreerd

op 28 mei 2020 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In mijn brievenbus vond ik een afleverbewijs van DPD waarop stond dat mijn pakket bij de buren zou zijn afgeleverd. Dit was niet zo, sterker nog, zij waren afwezig. Bij navraag bij DPD werd geen actie ondernomen, het bleef bij de constatering dat in hun systeem staat dat het pakker is afgeleverd bij mijn buren. Dat is niet erg klantgericht.

Gewenste Oplossing:

Mijn pakket is niet bezorgd, niet bij mij en niet bij mijn buren.

DPD moet het pakket alsnog bezorgen en de fout herstellen

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DPD

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DPD nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marc klacht DPD