Klacht: Pakket blijft op depot

op 27 mei 2020 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er was een afleverdatum en tijd bekend voor meerdere pakketten. Aangezien ik dan niet thuis zou zijn heb ik het adres aangepast, zodat het alsnog geleverd kon worden de volgende dag. Vervolgens gaat het pakket terug naar het depot en gebeurt er niets mee. Je krijgt geen nieuwe informatie over wanneer het nou precies bezorgd wordt. Daarnaast is de klantenservice niet te bereiken. Het gaat om een pakket wat niet zomaar bij de buren bezorgd kan worden dus het is belangrijk om te weten wanneer dit geleverd kan worden.

Gewenste Oplossing:

Als ik weet wanneer ik mijn pakket kan verwachten. Desnoods de mogelijkheid krijg om deze bij het depot op te halen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DPD

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DPD nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tessavv