Klacht: Pakket bij Access point achtergelaten 5 km verderop na eerste keer aanbieden

op 18 augustus 2016 over UPS in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eerste poging niet thuis, dus pakket in maarssendorp bij Access point neergelegd, terwijl ik zelf daar heel ver vanaf woon? Wat is dit voor service, had nu zelf naar de winkel kunnen rijden, was beter geweest!

Gewenste Oplossing:

Als het op zn minst 2 x wordt aangeboden op mijn adres.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over UPS

Reactie van de melder van de klacht Hs8000

7 maanden geleden - Dame van access point gaf ook aan dat er regelmatig geirriteerde mensen een pakket komen ophalen met dezelfde reden. Vanaf nu koop ik alleen nog bij webshops die niet met ups werken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over UPS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hs8000