Klacht: Pakket als langer dan een maand vast bij douane

snaperniksvan op 14 september 2021 over Douane in de categorie Overheid

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een pakket dat ik verwacht uit de Verenigde staten. Dat al sinds 9 augustus bij de douane ligt. PostNL kan me niet echt helpen en ik weet echt niet meer wat ik moet doen. De tracking code van dhl is: FG1340834O1117744. Ook is er een andere tracking code dat ie misschien naar postnl is overhandigt en dat is deze : LW447773560DE.

Gewenste Oplossing:

Kunnen jullie aub mijn pakketje vrijgeven of me iig vertellen wat er aan de hand is?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Douane over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Douane in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door snaperniksvan