Klacht: Pakket aangeven als bezorgt maar pakketje nergens te bekennen

op 25 mei 2020 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was niet thuis en kreeg ineens een mailtje dat ze mijn pakketje bezorgt hebben op mijn adres. Toen ik thuis kwam was er niks te bekennen, niet bij de buren of een briefje in de brievenbus. Het ging hier om dumbells van 30 kilo dus hoe dit zomaar kan verdwijnen is een raadsel. Twee keer klanten service gebeld en niks. Ze hebben blijkbaar geen contact met hun bezorgers en kunnen niet zelf even kijken wat er gebeurd is met mijn pakket. Hoe slim is dat?

Nu moet ik contact opnemen met de leverancier om vervolgens hun een onderzoek te starten. Het is inmiddels nu een week later en nog steeds niets.

Ik vind het belachelijk dat DPD geen contact heeft met hun bezorgers en dat ik niet zelf erachter kan komen wat er mis is gegaan.

Heel teleurgesteld

Gewenste Oplossing:

Weten waar me pakketje is!

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DPD

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DPD nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jonasv1998