Klacht: pakket 1e poging mislukt!?

op 14 mei 2020 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

zit gister heel de dag thuis te wachten tot mijn pakket word bezorgd tussen 20- en 2100 uur. Vervolgens is het 2300 en heb nog niks gehoord? Kijk de volgende ochtend in m’n mail, nog steeds niks. Staat er op de track en trace 1e poging helaas mislukt. Jullie zijn nooit gekomen, welke eerste poging? En nu ligt mijn pakket weer op het depot, wat nu??

Gewenste Oplossing:

ik wil mijn pakket zsm afgeleverd hebben op mijn afgegeven huisadres.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DPD

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DPD nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sezyvzjke