Klacht: Pakken niet ontvangen

op 20 september 2016 over Iddink in de categorie Boeken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ze hebben mij een pakket geleverd van drie boeken terwijl ik achtien boeken heb besteld. Heb een melding gedaan op de site en heb naar iddink gebeld maar blijkbaar zijn ze geleverd dus ze willen er niks aan doen! Ze zijn dus niet geleverd en willen er niks aan doen!!!

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn pakket krijg of weet waar mijn pakket is!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Iddink

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Iddink nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Aliyaaa