Klacht: ‘Paket afgeleverd’, maar niets ontvangen.

op 16 mei 2020 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn paket zou vandaag tussen 12 en 13 uur worden bezorgd. Na een afspraak zo snel mogelijk naar huis om voor het paket thuis te zijn. Ik was 12.15 thuis. Zag toen echter dat ik een mail had dat mijn paket om 12:10 was bezorgd. Aangezien het geen brievenbuspaket was vond ik dit vreemd. Ik heb mijn brievenbus gecheckt maar geen briefje. Ik heb aangebeld bij mijn buren, maar niemand heeft het in ontvangst genomen. Ik heb zelfs het portiek en flat afgezocht, omdat ik van een kennis begreep dat dpd wel vaker een pakketje voor de deur neerzet en dan weer weg gaat. Echter nergens mijn paket te vinden. De website geeft niets anders aan dan dat ik mijn paket in ontvangst heb genomen. Is nu dus spoorloos verdwenen. Klantenservice niet te bereiken, want die zijn gesloten in het weekend.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn paket krijg. Het gaat om etenswaren, dus er is haast bij.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DPD

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DPD nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Raven Monster