Klacht: Paarse vlekken

op 28 mei 2017 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb voorbije feestdagen een Galaxy s7 edge gekregen. Dus hij is nog niet zo oud. Nu het probleem is dat continue paarse vlekken verschijnen op mijn scherm bij het scrollen gaan deze weg tenzij ik terug scrol naar boven. Het is voornamelijk bij blootstelling aan zon of veel licht. Ik vind dit niet tof want mijn gsm is nog nooit gevallen of heeft niet met water in contact geweest het was plots gekomen zonder dat er iets was gebeurt.

Gewenste Oplossing:

Als hier iets aan gedaan kan worden zou ik heel blij zijn. Het is niet mijn fout dat mijn gsm dit probleem heeft. Dit is volgens mij een fabricage fout.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Shouni claes