Klacht: Overvolle bussen

op 26 september 2016 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik woon nu al 6 jaar in Tilburg en loop al 6 jaar tegen dit probleem aan. Lijn 1 (Elisabethziekenhuis – station) en Lijn 11 (Goirle-station Tilburg) zitten in de middag standaard overvol met studenten van de Fontys (Stappegoor). Aangezien ik 1 halte later in moet stappen is er a. NOOIT plek, b. mag ik blij zijn als ik me überhaupt de bus in kan wurmen en nog adem kan halen, want het komt regelmatig voor dat c. de buschauffeur gewoon doorrijdt omdat het vol zit. In mijn beleving is hier nooit een fatsoenlijke oplossing voor gevonden, ook al heb ik in het verleden wel eens extra bussen zien rijden. Maar dan zaten nog al die studenten in de reguliere bussen en reed die extra bus half leeg aan mn neus voorbij, want die stopte dan niet bij tussenliggende haltes.

Gewenste Oplossing:

Voldoende extra bussen voor studentenvervoer zodat er in lijn 1 en 11 voldoende ruimte beschikbaar blijft voor de overige reizigers.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 27 september 2016 om 08:16 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hallo Kim,

Bedankt voor je bericht. Ik stuur je klacht omtrent lijn 1 en 11 door naar de exploitatiemanager in de regio, zodat hij naar de materieelinzet van deze lijnen kan kijken. Hopelijk merk je snel verbetering!

Met vriendelijke groet,
^DK
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door Kimmy-F