Klacht: Overvolle bus

op 08 september 2016 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wanneer ik vroeg moet beginnen, ga ik onder andere om met de sneldienst 191 naar Zuidplein. Maar deze bus zit altijd al vol wanneer ik instap en daardoor moet ik vaak staan. Je staat vaak met veel mensen op elkaar en kunt niet goed vasthouden. De buschauffeurs rijden ook niet altijd voorzichtig, waardoor je soms bijna om valt.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag willen zitten in de bus en ik denk dat er dan een extra bus moet komen, zodat iedereen kan zitten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Arriva

1 jaar geleden - Beste, Ai, balen zeg dat de lijn 191 's ochtends vroeg altijd vol zit. Ik wil er graag melding van maken zodat er naar de hoeveelheid in te zetten bussen gekeken kan worden, maar dan ontvang ik graag meer informatie van je. Ervaar je dit op iedere dag of alleen op een bepaalde dag? En bij welke halte wil je instappen en wat is de vertrektijd van de bus? Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, ^MR Webcareteam Arriva

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 17 september 2016 om 09:38 geantwoord

Geboden Oplossing:

Gevraagde informatie ontbreekt vooralsnog. Klacht wordt daarom afgesloten.

^DK

Alle klachten die gemeld zijn door ABlokland