Klacht: overname Amatus door Youfone

op 11 juli 2012 over Youfone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb een zakelijk abonnement bij Amatus afgesloten, Amastus is overgenomen door Youfone.
Rond februari 2011 overgestapt naar een andere provider, 1 nummer laten porteren en het andere nummer schriftelijk opgezegd. Nu wordt er plots geld van mijn rekening afgeschreven door Youfone, krijg ik een brief dat ze mijn mailadres niet hebben, en krijg ik een brief van een incasso bureau dat ik 450 euro moet betalen vanwege openstaande kosten. Ik snap er helemaal niks meer van, en als ik met Youfone bel dan krijg ik een dame aan de lijn die er ook niks van snapt.

Gewenste Oplossing:

Volledig uitschrijven als klant, en alle incasso onzin stoppen, want ik ben niets schuldig aan Youfone. Laat ze de administratie eindelijk eens up to date maken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Youfone in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Youfone een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Youfone

Heeft op 13 juli 2012 om 10:14 geantwoord

Geboden Oplossing:

Direct contact opgenomen met de accountmanager

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - De melder van de klacht heeft zojuist de oplossing van Youfone beoordeeld.

Alle klachten die gemeld zijn door wimhendriks