Klacht: Over Candy Crush

op 18 juni 2016 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik speel Candy Crush maar ik kan niet mijn vrienden vragen want dan staat er u bent niet verbonden met Facebook terwijl er onder in een groen v staat hoe kan dat het is misschien een onbenullige vraag maar in mijn vrije tijd speel ik dat omdat ik ben gepensioneerd je moet toch wat maar ik kan niet verder want ik kan ook niet vragen voor een nieuwe episode met vriendelijke gr mevr van keulen

Gewenste Oplossing:

Als het is opgelost

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jose van keulen