Klacht: Oud, nalatig en rommelig De Huttenheugte

op 14 augustus 2016 over Center Parcs in de categorie Vakantieparken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste Centerparcs,

Helaas moet ik u mededelen dat ons verblijf niet naar behoren was. Het huisje was muf en het onderhoud was eigenlijk schandalig slecht. In de tuin die zeer slecht onderhouden was ben ik zelfs gevallen waardoor ik enorm last van mijn been heb gehad en weinig heb kunnen lopen op de vakantie. Wanneer wij buiten wouden eten kon dit bijna niet eens doordat er constant vieze troep van de bomen op onze eettafel viel.
Wij hebben hard gespaard voor deze vakantie en een hoop geld voor betaald. maar liefst € 1259. Dit is echt Centerparcs onwaardig. Ik heb diverse foto’s toegevoegd en hoop dat er een passende oplossing hiervoor komt.Klacht hebben we tevens gemeld bij het park zelf.Ik hoor graag van u. mvg, Bettie van Boggelen

Gewenste Oplossing:

Als er een passende oplossing is. Mijn vakantie is redelijk verziekt door dit. Ik had dit niet zo verwacht voor zoveel geld.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Center Parcs over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Center Parcs in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Center Parcs een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Center Parcs

Heeft op 16 augustus 2016 om 14:27 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Bettie van Boggelen