Klacht: opzeggen lidmaatschap

op 01 april 2020 over Fairflirt in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Reeds eerder heb ik getracht deze site niet meer te gebruiken en wilde ik mijn abonnement niet meer verlengen middels fairflirt.nl. Dit was in januarifebruari j.l.. Echter nu krijg ik weer een aanmaning tot betaling, terwijl ik geen gebruik maak van de site. Hoe kan ik mijn gegevens verwijderen en mijn zgn. abonnement stoppen.
M.vr.gr. C. van de Nobelen

Gewenste Oplossing:

Als mijn abonnement is beëndigd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fairflirt

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fairflirt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tours