Klacht: Opzeggen KPN backup online

op 21 februari 2014 over KPN in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben in 2011 een contract aangegaan voor de backup dienst van KPN backup online. Ik ben dit contract nav een reclamecampagne als particulier aangegaan. Ik heb geen kvk danwel btw nummer op hoeven te geven of op enig andere manier aan hoeven te geven dat ik een bedrijf was. Nu is 20-2-2014 mijn contract stilzwijgend verlengd met een jaar.

Ik moet dus alle resterende maanden betalen om onder dit contract uit te kunnen. Ik was van mening dat “de wet van Dam” hier een einde aan maakte voor particulieren.

Gewenste Oplossing:

Opzeggen van contract met een opzegtermijn van een maand.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door huub9