Klacht: oplossing of reactie???

op 16 september 2017 over Gauloises in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

al de klachten over niet goed gevulde sigaretten , halve sigaretten, sigaret te weinig enz. heb ik ook al meerdere malen mogen ervaren . maar zo te zien heeft een klacht indienen geen zin want er nergens een reactie of commentaar helemaal te zwijgen over een oplossing van gauloises te lezen. dus schijnbaar intereseert het ze ook niet,

Gewenste Oplossing:

als ik waar voor mijn zuurverdiende geld krijg, ik betaal tenslotte voor het op het pakje vermelde aantal,

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gauloises

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gauloises nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door manny1709