Klacht: Oplichterij van Vodafone

op 21 juli 2017 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eerder dit jaar telefonisch een contract bij Vodafone afgesloten. Duidelijke afspraak gemaakt voor een orijs van 53 Euro per maand zonder bijbetaling voor de geleverde telefoon. Vervolgens heft Vodafone inmiddels 2 maal een bedrag van 58 Euro van mijn rekening afgeschreven, heb ik reeds uren met Vodafone hierover getelefoneerd en komt Vodafone met het ene zwamverhaal na het andere terwijl Vodafone zich eenvoudig weg niet aan de afspraak houdt. Vodafone: Klink klare oplichters!

Gewenste Oplossing:

Ik wil het teveel ingevorderde geld terug, dat maandelijks het afgesproken bedrag wordt ingehouden en compensatie voor de verloren tijd en ellende.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Addeva