Klacht: Op geen enkele manier te bereiken via mail

op 13 mei 2020 over Kras in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil graag mijn verhaal kwijt over het annuleren van mijn vakantie heb diverse keren gebeld 2 keer een mail adres gekregen [email protected] en [email protected] maar via deze mailadressen nemen zei mijn verhaal niet in behandeling krijg ik een automatische mailtje van terug ze weigeren mij een mail adres te geven waar ik mijn klacht schriftelijk kwijt kan het kan alleen telefonisch Volgens de klantenservice belachelijk lijkt mij

Gewenste Oplossing:

Een mail adres waar ik mijn verhaal schriftelijk kwijt kan

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kras

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kras nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Regmond31