Klacht: ooit nog een reactie?????????????????????? Ik kan nu al bijna 3 maanden geen paginas meer maken of adverteren

De online marketing booster op 14 oktober 2020 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het gaat over mijn account De Online Marketing Booster JONGENS ik ben er nu echt helemaal klaar mee gewoon ik sta al 3 maanden echt serieus 3 maanden met een bek vol tanden. Ik ben al 3 maanden niet in staat om promoties / advertenties te doen via Facebook hoe dat kan heb ik totaal geen idee van. Omdat ik niks fout heb gedaan. Ik heb zeker weten totaal niks fout gedaan.

Gewenste Oplossing:

Als de klacht. En de pagina BLOKKADE DIRECT eraf word gehaald want die is allerminst en in geen totaal opzicht ook maar terecht

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door De online marketing booster