Klacht: Onvriendelijke vul medewerkers Amstelveen

op 11 september 2016 over Lidl in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik doe regelmatig boodschappen bij de Lidl in Amstelveen op de Amsterdamseweg. Ik vind het een fijne winkel: fijne producten voor goede prijzen en voldoende parkeergelegenheid. Waar ik mij echter onzettend aan erger zijn de onvriendelijke vulmedewerkers in de winkels. Ze zijn altijd chagarijnig, katten elkaar af en zuchten als je per ongeluk met de winkelkar in de weg loopt. Het lijky alsof ze totaal geen zin hebben om te werken. Ik word als klant nooit vriendelijk begroet. Ik vind dit erg klantonvriendelijk.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als het vul personeel de klanten vriendelijk benadert, klanten vriendelijk te woord staat en de klanten vriendelijk begroet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Lidl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Lidl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Lidl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Lidl

Heeft op 11 september 2016 om 13:18 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Debbie van Egmond